Hajé organiseert online dinnershow

Lelystad – Nu uit eten, naar een concert gaan en samen met vrienden eten even niet meer mogelijk is, biedt Hajé uit Lelystad een veilig avondje uit bij de mensen thuis. De online dinnershow vindt plaats op zondag 5 april.

Een combinatie van gerechten van Hajé, een online omgeving en live entertainment vormen de ingrediënten voor een gezellig avondje. 

Optredens van Roy Oostweegel

Tot en met vrijdag 3 april 15.00 uur kunnen gasten een 3-gangenmenu bestellen. Op zondag 5 april bezorgt Hajé een pakket tussen 11.00 en 15.00 thuis. In het pakket zitten de ingrediënten voor borrelhapjes, het 3-gangendiner en toegang tot de online live optredens van Roy Oostweegel. 

Om 17.00 uur start het programma met een borrel, wordt er getoost en start Roy Oostweegel met het eerste optreden. Daarna is het tijd om te eten.

Hoofdgerecht maken onder begeleiding chef

Het voor- en nagerecht zijn al klaar, en hoeven alleen nog maar geserveerd te worden. Het hoofdgerecht moet wel zelf nog even gebakken worden, dit gebeurt onder begeleiding van Hajé’s chef die je precies vertelt wat je moet doen. 

Reserveren is mogelijk vanaf twee personen. Kijk hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *