Nieuwe artiest tijdens Meezingfestijn Lelystad

Hoewel het feest verplaatst is naar 4 februari 2022 ben ik toch zeer verheugd te melden dat we er een andere topper bij hebben! Niemand minder dan onze eigen Lelystadse Michealine Rombley! Nu zeggen jullie, huh.. Rombley, jazeker!

Geboren op Aruba en getogen in Lelystad. Haar eerste ervaring met het zingen begon tijdens het schoolgala van de SGL (hier in Lelystad). Ze was toen 15 jaar oud. Daarna heeft ze met allerlei songfestivals en talentenjachten meegedaan en in verschillende muziekbandjes gezongen.

Haar muziekrepertoire bestaat uit Latin, reggae, R&B, Pop en gospel muziek. Ze is een groot fan van de 90’s muziek en artiesten van die tijd. Haar laatste grote optreden was in een uitverkocht Carré waar ze samen met haar zusje (Edsilia Rombley) en broer het nummer “we are family” mocht zingen.

Haar zusje zegt over haar dat ze haar grote voorbeeld is geweest. Dit is een mooi compliment waar ze supertrots op is. Super blij dat ook zij aanwezig zal zijn tijdens het Lelystadse Meezingfestijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *