01

LELYSTADSE MEEZINGFESTIJN

04 FEBRUARI 2022

21:00 - 02.30

ZIng jij mee?

Het eerste Lelystadse Meezingfestijn in 2019 was een enorm succes en binnen no-time uitverkocht, dus doen we het gewoon nog een keer! Op een groot scherm komen de teksten van bekende hits voorbij die onder leiding van Roy samen met het publiek, Leona Philippo, Brownie Dutch en DJ Pablo uit volle borst gezongen zullen worden. Alle genres en artiesten komen voorbij, van Abba tot Borsato, van Neil Diamond tot John de Bever en van Robbie Williams tot Hazes. Samen maken de artiest en publiek er weer een onvergetelijke avond van, een feest van herkenning in een geweldige sfeer!

Meezingfestijn
Steeds vaker worden door heel Nederland meezingfestijnen georganiseerd die stuk voor stuk volle zalen trekken vanwege de geweldige en gezellige sfeer. In veel plaatsen is het zelfs al een jaarlijks terugkerende editie. Hoog tijd dit populaire event ook in Lelystad te laten plaatsvinden, dacht Roy Oostwegel. Aangezien Corneel altijd in is voor een feestje, is daarmee het eerste Lelystadse Meezingfestijn een feit.

Roy Oostweegel
Waar je Lelystedeling Roy Oostweegel tegenkomt is muziek niet ver weg, en ook andersom! In Lelystad trad hij onder andere op als voorprogramma van Martijn Fischer in Corneel en zong hij op de afterparty van Jordaan in de Polder. Roy heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd, wat duidelijk te merken is aan zijn veelzijdige setlist. Voor corona trad hij ieder weekend op door heel Nederland, voor steeds weer een ander enthousiast publiek. Zijn passie voor muziek en vermaak straalt uit naar alle aanwezigen in de zaal, of gezellig op straat tijdens een braderie. Deze entertainer in hart en nieren weet het podium optimaal te benutten om het publiek te vermaken!

Let op: uitsluitend toegang vanaf 18 jaar

02

Other Events You Might Like:

Layer

DEEP HOUSE NIGHT

THURSDAY
18 JULY


MC RODRIGO
MC WALLBRIGHT

More info
Layer

DEEP HOUSE NIGHT

THURSDAY
18 JULY


MC RODRIGO
MC WALLBRIGHT

More info
Layer

DEEP HOUSE NIGHT

THURSDAY
18 JULY


MC RODRIGO
MC WALLBRIGHT

More info
Layer

DEEP HOUSE NIGHT

THURSDAY
18 JULY


MC RODRIGO
MC WALLBRIGHT

More info