Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
01

Het Lelystadse Meezingfestijn

27 september 2019 @ 22:00 - 02:00 10€

Het Lelystadse Meezingfestijn

27 september 2019 - Neringweg 159
Lelystad, Flevoland 8224 KA Nederland
It was great!

Voor het eerst in Lelystad organiseert Corneel in samenwerking met de Lelystadse zanger en entertainer Roy Oostweegel een heus meezingfestijn! Op een groot scherm komen de teksten van bekende hits voorbij die onder leiding van Roy samen met het publiek uit volle borst gezongen zullen worden. Ook Brownie Dutch – de bekende producer van o.a. Ali B – zal vanavond optreden. Alle genres en artiesten komen voorbij, van Abba tot Borsato, van Neil Diamond tot John de Bever en van Robbie Williams tot Hazes. Samen maken de artiest en publiek er een onvergetelijke avond van, een feest van herkenning in een geweldige sfeer.

Meezingfestijn
Steeds vaker worden door heel Nederland meezingfestijnen georganiseerd die stuk voor stuk volle zalen trekken vanwege de geweldige en gezellige sfeer. In veel plaatsen is het zelfs al een jaarlijks terugkerende editie. Hoog tijd dit populaire event ook in Lelystad te laten plaatsvinden, dacht Roy Oostwegel en aangezien Corneel altijd in is voor een feestje is daarmee het eerste Lelystadse Meezingfestijn een feit.

Roy Oostweegel
Waar je Lelystedeling Roy Oostweegel tegenkomt is muziek niet ver weg, en ook andersom! In Lelystad trad hij onder andere op als voorprogramma van Martijn Fischer in Corneel en zong hij op de afterparty van Jordaan in de Polder. Roy heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd wat duidelijk te merken is aan zijn veelzijdige setlist. Ieder weekend treedt hij op door heel Nederland voor steeds weer een ander enthousiast publiek. Zijn passie voor muziek en vermaak straalt uit naar alle aanwezigen in de zaal, of gezellig op straat tijdens een braderie. Deze entertainer in hart en nieren weet het podium optimaal te benutten om het publiek te vermaken!

27 september 2019
Time:
22:00 - 02:00
10€
https://www.corneel.nl/agenda/het-lelystadse-meezingfestijn/

Locatie

Corneel
Neringweg 159
Lelystad, Flevoland 8224 KA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0320-285528
Site:
www.corneel.nl

Organisatoren

Corneel
Roy Oostweegel Entertainment