Over Roy

01

Over Roy


Waar je Roy tegenkomt is muziek niet ver weg, en ook andersom! Tijdens zijn schooltijd speelde hij al in de schoolband, later zou hij in diverse bands spelen met verschillende muziekstijlen. Zo heeft hij in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd wat duidelijk te merken is aan zijn veelzijdige setlist. Hoewel Roy Oostweegel al jaren met muziek bezig was, had hij niet eerder de stap gemaakt naar een solocarrière.


Dat kwam in 2016, toen hij besloot om alleen verder te gaan als entertainer. Naast een fulltime baan trad hij ieder weekend op, steeds weer voor een ander enthousiast publiek. De passie voor muziek en vermaak straalt uit naar alle aanwezigen in de zaal, of gezellig op straat tijdens een braderie. Deze entertainer in hart en nieren heeft geen podium nodig om het publiek te vermaken!

Roy Oostweegel ziet zichzelf in de eerste plaats als entertainer, en dan pas als zanger. Dat is een bescheiden instelling die goed aansluit bij zijn amicale karakter. Toch klopt zijn eigen beschrijving niet helemaal, de stem van deze artiest is duidelijk van hoog niveau. Het is ook knap hoe deze zanger naadloos verschillende muziekstijlen met elkaar afwisselt. Toch schuilt zijn grootste kracht in het vermogen om de gasten bij de act te betrekken. Hij loopt het liefste tussen de mensen door, maakt even een praatje, of nodigt een enthousiaste gast uit om samen te swingen. Uiteraard kan Roy ook de sfeer bepalen vanaf een podium, maar dat hoeft zeker niet.


Let the music play! Van dansmuziek naar soul en rock, of een heerlijke Hollandse smartlap, Roy draait er z’n hand niet voor om. Maak je niet druk over het geluid, deze zanger werkt samen met meerdere professionele bedrijven zodat de geluidskwaliteit altijd uitstekend is. Wil je een specifiek nummer horen? Vraag gerust naar jouw favorieten. Zelfs een stopcontact is niet vereist, overal is een oplossing voor te bedenken! Meer weten of direct boeken? Informeer meteen hieronder naar de mogelijkheden.

Let the music play! Ongeacht het genre wat u kiest, Roy Oostweegel Entertainment zal er alles aan doen om uw avond hiermee volledig in te vullen. Dance, soul, rock of anders, laat het weten!


High Quality geluid. Door de samenwerking met gerenommeerde bedrijven, biedt Roy Oostweegel Entertainment altijd het perfecte geluid

En we maken een feestje! Anders dan andere bepaalt u in goed overleg wat er op zo’n avond voorbij komt. Heeft u een eigen playlist, geen probleem. Wij draaien de muziek die u leuk vindt! Een verzoeknummer? Geef het tijdig aan en we gaan ermee aan de slag. Tenslotte draait de avond om u!


Locatie, locatie locatie… Waar ook in Nederland, wij kunnen er zijn voor u! En is er geen stroom aanwezig, dan verzinnen we wel iets. Kortom, waar u het feestje ook organiseert, u bent gegarandeerd van top entertainment!

Roy Oostweegel Entertainment


Dagen beschikbaar

44 jaar

Aantal FB volgers

Aantal optredens 2018

Gebruik van beeldmateriaal De opdrachtgever dient de intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteurs- en portretrechten, van de artiest te allen tijde te respecteren.

Het evenement en het optreden mogen niet zonder voorafgaande toestemming van ROY OOSTWEEGEL ENTERTAINMENT gesponsord worden door een bedrijf en zal niet op enige wijze gekoppeld worden aan een bepaald product en/of een bepaalde dienst. De artiest kan niet gehouden worden bepaalde promotieactiviteiten ten behoeve van de opdrachtgever en/of van een derde uit te voeren.

Bel voor een afspraak

+31 (0)6 51 288 772