Corono update 12-10-2020
Aan de vooravond van de persconferentie die ons waarschijnlijk niet veel positiefs gaat brengen, toch even een kleine update van mijn kant uit. Het is een rare tijd voor de entertainment wereld. Vele werken inmiddels thuis of in afzonderlijke ruimtes. En gezamenlijk proberen wij al onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op dit moment handelen we de optredens af die allemaal betrekking hebben op de periode tot en met 30 november (stand van zaken van vandaag-12 oktober). Natuurlijk begrijpen wij dat er veel vragen zijn over optredens die na deze datum gepland staan. Maar ons advies in deze is om af te wachten op eventuele nieuwe maatregelen. Hoe lang deze uitbraak gaat duren weten wij ook niet. Maar mocht je een evenement hebben en het kan vanwege een verbod niet doorgaan en je wilt het gaan verplaatsen, zoek dan ook altijd even naar meerdere data om uit te wijken. Dat helpt erg veel met het zoeken naar de beschikbaarheid. Het doet ons goed dat bijna alle opdrachtgevers zich bewust zijn van de ernst van de situatie en meewerken aan verplaatsingen. Hulde daarvoor! Wij wensen iedereen in deze moeilijke tijd heel veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *