Gezelligheid

Gezelligheid

Afgelopen weekend was het super gezellig tijdens de bruiloft van René en Rosalinda. Wat een feestje! Zo leuk om te zien hoe mensen genieten van muziek en de emotie die het soms los maakt. Zelfs Ome Fred, ondanks zijn keelontsteking, ging helemaal los op het liedje De Vlieger. Wat was het een genot om deze bruiloft te mogen doen.

En zo gaan we weer naar de nieuwe leuke evenementen waar ik deze week aanwezig mag zijn. Zo begin ik aanstaande vrijdag eerst met een dinner show en daarna door naar Applaus om ervoor te zorgen dat de mensen die op Jordaan in de Polder zijn geweest, nog lang niet naar huis hoeven!

Zaterdag heb ik eerst zangles in de ochtend en dan een verjaardag van Kalvin Bakker, gevolgd door een feest in Almere ter ere van Mike Schouten die 50jaar wordt, matzu!

Kortom, genoeg leuke zaken in het vooruitzicht. En wil je weten waar ik zoal optreedt? Kijk gerust in de agenda of check Facebook evenementen op mijn pagina.

Tot snel!